Member news | Best shrimp recipes for summer

June 8, 2022

๐—Ÿ๐—ฒ๐˜โ€™๐˜€ ๐˜€๐˜๐—ฎ๐—ฟ๐˜ ๐˜€๐˜‚๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ ๐—ผ๐—ป ๐—ฎ ๐—ด๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜ ๐—ป๐—ผ๐˜๐—ฒ! Local Ocean has collaborated with chef Kristupas Krivickas to present the ๐—ฏ๐—ฒ๐˜€๐˜ ๐˜€๐—ต๐—ฟ๐—ถ๐—บ๐—ฝ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฝ๐—ฒ๐˜€ ๐—ณ๐—ผ๐—ฟ ๐˜๐—ต๐—ถ๐˜€ ๐˜€๐˜‚๐—บ๐—บ๐—ฒ๐—ฟ. You can find shrimp recipes specially created by Kristupas as well as purchase all your BBQ gears.
ย 
Download the app now!
ย 
๐—ฌ๐—ผ๐˜‚ ๐—ฐ๐—ฎ๐—ป ๐—ณ๐—ถ๐—ป๐—ฑ ๐˜๐—ต๐—ฒ ๐—ฎ๐—ฝ๐—ฝ ๐—ต๐—ฒ๐—ฟ๐—ฒ:
ย 
๐— ๐—ผ๐—ฟ๐—ฒ ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฐ๐—ถ๐—ฝ๐—ฒ๐˜€ ๐—ฐ๐—ฟ๐—ฒ๐—ฎ๐˜๐—ฒ๐—ฑ ๐—ฏ๐˜† ๐—ž๐—ฟ๐—ถ๐˜€๐˜๐˜‚๐—ฝ๐—ฎ๐˜€:

Local Ocean offers you an exceptional 20% discount on their shrimps reserved exclusively for members of the French-Lithuanian Chamber of Commerce.

| Local Ocean

Local Ocean is a shrimp farm based near Kaunas developing the most sustainable and eco-friendly farming technology to grow high quality shrimps guaranteed without antibiotics, hormones or chemicals. Available to purchase FRESH (never frozen) on our e-commerce, Maxima XXX, Bidfood and Rimi hyper. Also being served in many Top restaurants in Lithuania.

Share This Post |

Discover more news